contact

WONEN
aan het
WATER

Interesse in wonen aan het water? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met al jouw dromen, wensen én vragen. Wie weet woon jij binnenkort ook wel in het mooie Diest. Aan de rand van het water. In de buurt van alles wat de stad te bieden heeft.

Gelieve een vrijblijvende afspraak te maken. Op deze manier kunnen we de nodige tijd voorzien voor jou en je bubbel. Zo garanderen we voor iedereen een veilig én aangenaam bezoek.

WATERSNIP
INFO WEEKEND
5 & 6 maart

Kom kennismaken met Watersnip te Diest tijdens ons info weekend:

vrijdag 5 maart van 14 tot 20 uur
zaterdag 6 maart van 10 tot 18 uur

OF OP EEN
ANDER MOMENT
NAAR KEUZE

Leg alvast voor jou en je bubbel een exclusief info-moment vast tijdens ons Infoweekend. Op deze manier kunnen we iedereen een veilig bezoek garanderen.

We ontvangen je graag in ons verkoopkantoor aan de Koning Albertstraat 70 te Diest. Je kan parkeren op onze privé parking aan de Michel Theysstraat (naast nummer 31 helemaal achteraan achter de poort).


Maak hieronder jouw keuze of je graag op afspraak komt op een moment dat jouw het beste uitkomt of als je graag tijdens ons infoweekend wil langskomen.

Info & verkoop

Spreek vandaag nog met een van onze medewerkers

0800/12128

Bezoek ons verkoopkantoor

KONING ALBERTSTRAAT 70,
DIEST

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
Gesloten
10 - 14 uur
Gesloten
Gesloten
10 - 14 uur
Gesloten

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen op woensdag  tussen 10 en 14 uur of zaterdag tussen 10 en 17 uur. We helpen je graag verder met al jouw wensen en woondromen.


Volg ons op Facebook en Instagram

Ligging verkoopkantoor Watersnip Diest